Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billie Jean

 

En av de discolåtar som allra mest får mig att vilja dansa

och den jag alltid ber dem spela

 

Varför du skulle operera bort din näsa förstod jag aldrig

den blev mindre och mindre och till slut var det bara två hål kvar

men visst, det var din näsa, att ha eller mista 

 

Jag dansar ju ändå

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-26 19:55



Bookmark and Share


    deb8
Den här är fin och speglar det komplexa i att vara människa. Man kan aldrig helt förstå en annain individ, men att få någon att dansa...wow! Det privata och yrkesmässiga går sällan ihop..men han var en King och en av de utvalda som alltid kommer att leva kvar via sin musik.
2009-06-28

    Melona
Skulle vilja börja med att tacka per, för att han kallar min RIP för dikt. Den innehåller endast initialerna MJ. Jaja... ; )

Och ja, Billie Jean, detta stycke musikhistoria. Med en utav de tyngsta basslingorna som finns. Lyssna till introt så förstår ni vad jag säger.

http://www.youtube.com/watch?v=_fHoDWc22B0

2009-06-26

  Per Teofilusson
det kanske inte alls var en vanlig operation, utan barberaren Ivan Jakovlevitj vid Voznesenskij prospekt i Gogols Näsan som slant. Kom att tänka på det.
2009-06-26

  Lena Krantz VIP
*garvar läppen av mig*

rättat nu!

Tack!
2009-06-26

  noname_realmind
Operera bort sin nästa? Aha, var det DET han försökte göra... (f'låt, kunde bara inte låta bli göra mig lustig över tangentklantet... ;)

Ja, den där näsan som försvann sätter nog myror i huvudet på många. Varför? Det var väl bra som den var från början? Hela han var bra som han var, naturlig, från början. Men men, man ska inte lägga sig i någon annans fria vilja. Det var ju hans näsa... den som nästan försvann... :))

I det hela taget - ett musikaliskt geni vi inte får se maken till igen! Inte den här rundan i alla fall...

Älskar också Billie Jean låten!
2009-06-26

  Per Teofilusson
Ja, den är bra, hans enda. Minns hur man vaklade stelbent på folkets park, antingen för att man druckit för lite eller för mycket, men nog var det samma stela dans och samma Billie Jean. Slår gärna ett slag för Christer Erikssons kommentar till Melonas dikt och citerar lite valhänt ur minnet: Jacksons eftermäle blir att han suddade ut gränserna mellan man och kvinna, barn och vuxen, vit och svart. Kanske kommer där "din näsa" in?
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP