Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bajs, varken mer eller mindre

 

Tonårsdottern är ute på stan

"Numret kan inte nås för närvarande"

Nehe, det var ju märkligt, när hon behövde pengar för två timmar sedan så funkade mobilen alldeles utmärkt.

 

Bajs, säger jag

varken mer eller mindre

eller för att citera svordomsvisan:

 

"din satans, satans, du din satan helvetes jävla skit
din jävla skit
bonnlurk läbbiga skurk, ynkliga parasit
pottsork snuskiga snork
din ruttna rot är full av kork
avskum spattig & krum
du är så jävla dum
din usla gam din slemmiga torsk
förnicklade baskade skunk
förbanne mig lägg ägg
slibbiga drägg skitstövel & bandit
slashas ditt vidriga as
piss & pest & senapsgas
sopprot, helidiot
fan vad du bär dig åt
din sabla bock
ditt feta arsel våga dig aldrig mer hit
attans skitpropp, hör du det
saaaataaan
helvete helvete helvete helvetes helvetes jävla skit"

 

Hä bar o sjung mä

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-27 01:01



Bookmark and Share


  korpfjäder
jo, man har ju fattat att tonårsbarn oftast är trevliga någon annan stans än hemma...
2009-07-03

  Rolfsdotter
Stämmer genast in...nu tar jag i från tårna...
2009-06-27

  Mike
tack för dagens skönaste läsning!
2009-06-27

  Per Teofilusson
Jag sjunger med i ett slags schamanskt förebyggande syfte, ty min son är ännu bara tie.
Nog förstår jag att det är katastrofscenarion bakom dina ögonlock. Flytta till Säffle eller Arboga by!
2009-06-27

  Leif Furstedt
Kul du... :)
2009-06-27

    leelee
Jädra skit, jädra bajs, jädra jädra nåt.
2009-06-27

  Johan Bergstjärna VIP
Aaaaaahhhhhhhh!
Underbar visa!!!

Dotra kommer säkert hem sen ...
Ta det lugnt.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP