Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesicnic

Kom poeter och musiker, livsnjutare och kreatörer

på onsdag den 1 juli mellan kl. 15.00 och 22.00 blir det poesicnic i Hagaparken.

Och vad är då detta frågar sig vän av ordning?

Jo en fantastisk eftermiddag och kväll i Hagaparken med Poeter som läser sina

dikter och musiker som spelar sin musik. Samt alla andra som bara vill vara där

och njuta av livet.

Kom med en picknick korg fylld av godsaker men lämna alkohol och

droger hemma.


En poesicnic är berusande på ett annat sätt.

Om ni vill läsa eller spela så hör av er till Ewa Flower här på poeter eller ring

på 0766 477 408





Fri vers av rocksolid
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-27 16:02



Bookmark and Share


  walborg
Stort tack för en hellyckad poesi- och musikupplevelse i Eko-templet på årets vackraste dag!
2009-07-02

    Erika H
Lockande och härligt initiativ.

Vi borde ha en likadan längre ner i södern också. Ja, det skulle vi minsann. *funderar*

Hoppas innerligt att ni får en mysig träff med mycket musik och poesi.
2009-06-28

  Rockalex
Härligt flöde i texten

o

härligt befriande möte

mellan frihetstörstande själar

som frigör varandra

genom poesins ande


Frihetens timme är slagen
2009-06-28

  Ewa Flower
Jag vill bli berusad av att njuta på Haga!
2009-06-27

  Cosmic Johanna
Yes yes,

Il be there,

gillar frasen

"En poesicnic är berusande på ett annat sätt. "

Hade detta också i tankebanorna förut...men hitade inget uttryck för det.

Hoppas alla härliga poeter och musiker hittar dit:-)
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid