Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

俳句 haiku - xlxiii

Bilden är lånat av en vän.




inramad


inramad sommar

dagarna som de kommer

dags att så busfrön

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 756 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-27 13:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
Åh så fin !
2009-06-27

  Cris
Busig och underfundig text med mkt fin bild till.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer