Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till (o)-ljudet av en pipa...

kanske jag dansade efter den
medvetet omedveten
i allt snävare cirklar
runt om

sen rörelsen
igenom

och senare

vidare ifrån...

Du skulle nog kalla mig tondöv
själv vill jag påstå
att ljuvare toner lockar

kärleksfullt





Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-27 15:27



Bookmark and Share


  aol
bra poesi som sjunger fint bravo
2009-10-01

  Bjarne Nordbö
Jag läser den på mitt sätt, som ev. är ditt. Gillar och får massvis med input. Snyggt.
2009-08-07

  Margithe VIP
Bra text, väl sammansatt i orden.
2009-08-04

  Elaine.S VIP
Snygg vändning...ifrån...mot kärlek
2009-06-27

  Michaela Dutius
en text som berör
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter