Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av thePatrickism


Galenskapens fördel

Utan lite lätt

galenskap

så skulle vi bli

tokiga...




Fri vers av sulimaa
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-27 16:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ibland inte så lite heller......
2009-06-28

  Cosmic Johanna
Javisst är det så:-)
2009-06-27

  Popcorntankar
Vacker insikt, vacker bild!
2009-06-27

  Lejonhjärtas poesi
I sanning poetat en galet härlig sommardag!
2009-06-27

  Iseldur
PRECIS så tänkte jag säga, Larz! The Ark äger allt :D
2009-06-27

  etthjärtaäralltidrött
Dagens sanning!
Livets sanning!
2009-06-27

  Larz Gustafsson VIP
"It takes a fool to remain sane"
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa