Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berör mina sinnen

En ros
så vacker

kronblad så
silkesmjuka

en färg som skimrar
i solljuset

en doft som
berör mina sinnen

liksom en solnedgång
en sommarkväll i juni

så lite i min närhet
så stort när jag öppnar
mig för dess skönhet

dessa under
magiska och förtrollande

stunder som skapar
mening i min tillvaron

tacksamt jag
emot

denna stund av
harmoni
och av enkel lycka

två som tycks
söka sig till varandra

harmoni
och lycka.






Fri vers av Desire'e
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e