Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycka och acceptans

En ton
tycks genljuda
i min själ

en ton
som känns

som om den vore
en del av mitt
allra innersta

sökandet
efter denna
ljusa musikton

nu så mycket
närmare den är

jag hör den
så vacker

något jag aldrig
förut hört

en ton

som ger mig
harmoni och balans

en lycka och acceptans
i den jag är.




Fri vers av Desire'e
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e