Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju inte låta bli att vara hos dig....


Obarmhärtig

Svedan bränner

bakom

svullna ögonlock


Min ömmande hud

skriker efter

lindring


Huvudet dunkar

efter din hårda

behandling


Solen var obarmhärtig idag!




Fri vers av sulimaa
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-27 23:38



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Haha denna var ju helskön!
2009-06-28

  Suzy med punkterna
Där blev jag lurad en stund;=)))
2009-06-28

  Glensan
Så farlig men ack så underbar
och viktig :-)
2009-06-28

  beam72
så vacker..........
solen kan vara som kärleken
2009-06-28

  Popcorntankar
Haha, den var snygg!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa