Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande magi


bestig mina stjärnor


viska smekande magi

och du får hela himlen

under dig





Fri vers av beam72
Läst 403 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-27 23:50



Bookmark and Share


  blaite
Så j-a bra text.
2010-08-17

  Lejonhjärtas poesi
Himmelsk är njutningen, dikten en pärla.
2009-06-28

  berxper
Jag gillar den erotiska tonen...även den romantiska tonen. Det är blandningen som gör den så bra!
2009-06-28

  L Patrik W Johansson VIP
tidlös

antar du skrev gregorianska hymner med Hildegard von Bingen på medeltiden eller sådär kanske man inte "fick" skriva
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-06-28

  etthjärtaäralltidrött
sensuellt och härligt
njutbar läsning
2009-06-28

  Lars Hedlin
Uppfriskande i sommaren
2009-06-28

  Sturesdotter
Gång på gång ger du mig såna vackra bilder!

Diker att ta till sig!
2009-06-27

  Sturesdotter
Gång på gång ger du mig såna vackra bilder!

Diker att ta till sig!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72