Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt liv

Kan jag

vill jag

en ny dag
kommer mig
till mötes

solen
lockar

får mig till
att hoppas

var ny dag
är som en
på-nyttfödelse

ett
uppvaknande

allt är
nytt

nya
utmaningar

nya
chanser

till att
göra något

förändra

påverka

att välja att
vara närvarande

eller

fly undan
i tanken

även

fast vi inte är
medvetna om det

står vi hela tiden
inför nya val

vår tanke
formar denna dag

och

så även
vårt liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e