Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan allt vaknar till liv

Jag ligger kvar
ännu en stund

känner värmen från
mitt tjocka täcke

ligger i en dvala
mellan
drömvärld och morgon

sakta öppnas mina sinnen
inför solen som lyser upp

fåglar som
kvittrar

jag känner
morgonluften

annorlunda

mot när jag
gick till sängs

en lång morgonpromenad
innan allt vaknar till liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 07:21



Bookmark and Share


  Water VIP
Här träffar du rätt med din beskrivning
av en skön känsla av ett oskrivet blad
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e