Vårat dömland vårt eget" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårat dömland vårt eget


Sagoland

 

Sagolandet bredde ut sig

Mellan de talförda som

Hade förstånd att ta för sig

 

De andra samlades i klungor

Med sina demonstrationsplakat

Och ostmackor i plastpåsar

I sina ryggsäckar

 

Dom unga hade sina hörlurar

Lyssnande till sista låten

Orkade inte bry sig




Övriga genrer av madigan
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan