Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar i sommarens armar


ett barn
av skyn
spelar
havets
dova
böljesång

och
väcker
en bortglömd
tanke




Fri vers av Roula O
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-28 19:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Njuter av dina sommarrader.
2009-07-03

  Eaglemountains VIP
Du sjunger så underbart vackra sånger i poetisk form .....
2009-07-02

  Lars Hedlin
Fina ord...
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Som ett mjukt böljande moln lägger sig sina ord..
2009-06-29

  Staffan Welroos VIP
du skriver mysigt. mjukt. trevligt att läsa dina alster!
2009-06-28

    ej medlem längre
En av de bästa som jag läst av någon... sommarvackert!
2009-06-28

  Fredric
spröd och vacker... en doft av salt i luften...
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O