Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre en bra text om dagen än tio åt skogen....

 

...tänker jag

försöker och försöker men den känslan jag hade försvann

lät sig inte fångas

alls

 

Jag får börja om

igen




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-28 22:24



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ja ja....nu tänkte jag ju faktiskt bara utifrån mig själv...*fniss*

men bråka på ni!
2009-06-28

  Anders Nordlander VIP
håller med mats...
2009-06-28

  Mats Henricson
Och en del vill ,oftast, skriva elaka kommentarer..., de KAN ju låta bli........
2009-06-28

  Sturesdotter
börja med
hjärta
smärta
skoskav

sen brukar det komma av sig själv!

bra!!!
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP