Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild



Utanför fönstren
blinkar träden teveblått
i juninatten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-29 17:40



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Reflektioner av inre
konstlat liv
2009-07-01

  lodjuret/seglare VIP
visst utseende kan ha sitt inseende liksom det inre seendet kan se, ta sig ut
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP