Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaaa hmmmm...ibland så...vet jag inte ...eller...


Det är som det är

Ibland så är det som

det är

ändå blir det som

det blir

när jag gör som

jag gör

och jag känner som

jag känner

då händer det som

händer

så nu är det som

det är...



Igen.....




Fri vers av sulimaa
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 21:50



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, känner igen mycket väl!
2009-06-30

  Glensan
Härligt bollande av ord
hihihi
2009-06-29

  etthjärtaäralltidrött
Min mormor sa ofta; Det är som det är när det inte är som det ska va!
2009-06-29

  Suzy med punkterna
Oj vad det känns igen.......
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa