Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig liten....


Sorgsen

En liten tår rinner

längs min kind

osäkerhet

är dess namn


Den möter en tår

sprungen ur andra ögat

vars namn är

saknad


De fortsätter tillsammans

sin resa mot jorden

hoppas möta tillit

på vägen...




Fri vers av sulimaa
Läst 656 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-29 23:27



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Med tillit kan mirakel ske...
2011-02-03

  Päronsplitt
Känslofulla rader som berör. Tycker om ditt sätt att beskriva din ledsnad med de olika tårarna som möts på vägen mot den tillit...som finns någonstans inom. Verkligen fin dikt!
2010-08-01

  aol
kram så ömt fin poesi
2010-04-20

    Tsivqnets Nitram
sorgligt
2009-12-06

    embraceme
*applåder*
2009-09-12

  Lejonhjärtas poesi
Sorgsenheten och saknaden möter tilliten, innerligt och själsvackert.
2009-06-30

  Junitvillingen
Berörande skrivet vännen. Och tilliten FINNS - måtte du möta den!
* Kram *
2009-06-30

    ej medlem längre
Sorligt, men samtidigt vackert om det inte hade varit för tårarna
2009-06-30

  Glensan
Så avklätt och vackert
berättat, sorgset men
ändå med en tro om tillit..
2009-06-29

  beam72
känns väldigt naken och äkta
vacker i sin sorgsenhet
2009-06-29

  Suzy med punkterna
Ord so0m känns så nära känslosamt.........Applåder
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa