Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhh så jag önskar jag visste hur du känner och tänker...men så är inte livet...


Bitterljuv förvirring

Känslor intar

min kropp

mitt sinne

och mitt hjärta


Förvirring har bokat plats

i min solheta hjärna

skapar kaos

och bitterljuva tårar


Vad är sant

vad är inte

hur kan hjärtat veta

eller ska jag inte veta


Känner din osäkerhet

möta min längtan

sträcker ut min hand

för att stryka din kind


Tårar från min kind

möter dina

salta droppar blandas

i själskyss


Vill så mycket

låta hjärtat råda

förnuftet skriker

sin högljudda protest


Vill inte vakna

känslor blir till

smärta

min älskling...




Fri vers av sulimaa
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-29 23:49



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Starkt vackert!
2009-06-30

  Glensan
Glömde skriva detta!!

Fantastisk text!!
2009-06-30

  Glensan
Så här har vi alla undrat
ibland attvill vi gå in i hjärnan
på den vi älskar för att förstå.
Ibland vill vi se med dennes ögon

Tänk om man kunde visa sin kärlek
genom att låta denne gå in i ens
hjärna och se med MINA ögon

Allt vore så lätt då, tyvärr är inte
livet så, tyvärr, men att försöka
visa sina känslor uttryck som bland
annat detta är måste vara det
det ultimata att göra.

"Åhh så jag önskar jag visste hur du känner och tänker..."

vackra ord.....

"..men så är inte livet..."
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Känner dina ord..............
2009-06-29

    ej medlem längre
vacker kärleksförklaring
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa