Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det ju...


Då och då

Eftersom man har ett hjärta

får man vänja sig att ha ont...då och då




Fri vers av sulimaa
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-30 00:01



Bookmark and Share


  Glensan
Mer sant kan det inte sägas,
Vill man ha kärlek till hjärtat
måste man våga och det kan göra ont....

mycket ont...
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa