Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snacka om att åka berg och dalbana...


En liten stund

Lugnet flyter

visste du det

utan flytväst

skvalpar runt i mitt blod


Insikten om att

kärlekens vansinne

lever sitt eget liv

reser på egna vägar

lugnar mitt galopperande

hjärta


Jag är cool nu

en liten stund i alla fall...




Fri vers av sulimaa
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 00:29



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Fin, och orden "utan flytväst

skvalpar runt i mitt blod" var så uppfriskande, tack!
2009-06-30

  Glensan
Vet precis hur
det är. ta vara
på den lugna tiden
2009-06-30

  Carola Bouvin
Härliga är dessa lugna stunder man får hämta energierna då för framtida bergbane turer =)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa