Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysa agg är för fjollor

kan hålla med om mycket , känna för mycket, många, för få

haft identitetskris , velat, vetat , virrat

vill passa in, stickat ut

vill sitta på din stol, testa hennes soffa, ligga på hans divan

perspektiv, leva mig in, lösa upp knutar, knyta knutar, klippa knutar

vill förstå det jag ogillar och kunna gilla

stå emot det jag dyrkat och kunna fördöma

vill få en uppfattning, ta beslut

är extremist på mitt vis

trivs





i allt mitt velande brinner vissa ting

ibland velar jag inte

ibland är ting för notoriska

med plakat på pannan där det tydligt står "jag dödar"

då planteras hat

ett tillstånd av inkräktande uppstår

chansen att begripa begick vid den stunden självmord

går aldrig att få tillbaka

har inte gröna fingrar

men när det väl sätts i jord står det stadigt

dödligt odödligt




hysa agg gör ingen nytta



hatar få ting
hatar få ting mycket

får mig att brinna
ger mig ett syfte














Övriga genrer av -Dandy
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 00:10



Bookmark and Share


  -Dandy
beskriver här mitt HAT till tobaksindustrin!
2009-07-15

    prima donna
jag håller med dig till fullo...hat tjänar inget till
2009-07-02

  peter markurth
tänkvärt
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy