Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buketten jag


Du plockar blommor i mitt hår
som jag trodde var fridlysta

Sedan la du tillbaka dem
Du ville bara visa mig det du
hade funnit

Du visade mig liljor och blåklockor
som jag inte visste fanns

Jag är inte en blomma i din värld
Jag är din, växtrikets bukett




Fri vers av -Dandy
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy