Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär och tom


Tomma ord är dem också ord

Tomma ord för dig

Mina virkade bokstäver med mina känslor
är tyngre än din gravitation

Jag är kär i dig

punkt

Jag är kär i dig

för du lyfter mig som om jag vore tom

Du tömmer mig

Vänder ut och in

in och ut

Jag fattar ingenting

För jag är tom

kär

frivilligt vilsen




Fri vers av -Dandy
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 23:26



Bookmark and Share


  stefan.g
Gillar, frivilligt vilsen.........
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy