Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemliga möten

Jag vill möta dig där möten bara möts
där möten mötes för att möta möten

Jag vill möta dig på ditt möte där du
strax ska möta mig där jag anmält förhinder
då jag mötte ditt möte och vi for hem ihop

Jag vill möta dig på just det mötet som i tanken
får min läpp att lätt puta och öppna sig

Jag vill möta dig i ögonblicket som i tanken
får hela mitt undermedvetna att kännas som det medvetna

Jag vill möta dig i det mötet och bara mötas
om, och om och




Fri vers av -Dandy
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-11 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy