Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger på rygg

Jag ligger på soffan med knäna böjda

har legat här i två dagar nu

jackan har jag ännu på mig

halsduken med nyckelpigor på hänger nu runt mitt hår

Tog av mig strumporna, kunde inte låta bli

att leka med mina tår som damen i salongen en gång sa

"oj vilka vackra fötter du har, tjejer avundas säkert dig"

Jag tacka och sa att det var första gången jag fick höra det

Jag som tycke det var krokiga, mina stora tår är ju böjda


Pastan på spisen kokar ännu, känner på lukten

"nää lite till, när det doftar rosor är det klart"

Tv:enär på och det är den där Malou igen
När ska hennes själ komma tillbaka ifrån semestern
Hon är så torr att hon får Death Vally att låta som en djungel

Jag tycker inte om att retas, det är inte min stil, men tycker man inte om fil så tycker man inte om fil

Det är solmånligt ute, finns inget som övervinner tavlan i mina fönster nu

Jag tycker om när det blommar
men jag tror att jag mer tycker om när det strax ska blomma

Så där 2 veckor innan
Då mår jag som bäst



Jag sitter på rygg på mattan nu
Rullade ner

Ena benet över andra knät

Försöker komma ihåg hur man gjorde
imse vimse spindel




Fri vers av -Dandy
Läst 331 gånger
Publicerad 2010-04-29 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy