Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*nullad

Jag måste vara ett hejdundrans bra ligg

för livet älskar att knulla med mig

Man kan inte få allt




Fri vers av -Dandy
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy