Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heligaste helar


"vill hitta min andra halva som ska göra mig hel"

Fel

Vi ska hitta en annan hel

Du hittar inte alltid den andra om du känner dig halv

Som ett halvfabrikat

Bli hel, nöjd med dig,
förstå dig,
stärk dig,
älska dig,
innan du slår dig till ro


Vi ska hitta en annan hel så vi kan bli heliga
tillsammans




Fri vers av -Dandy
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-29 00:02



Bookmark and Share


  kråkan VIP
...mycket bra..
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy