Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olidligt

Väntar

på ett myggbett på min rygg som jag
inte kan nå
inte kan klia

på ett blåmärke på nageln som jag
inte kan få bort

på en för kort klippt lugg som jag
inte kan få att växa

på en som jag
inte kan

har

Tålamod




Övriga genrer av -Dandy
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy