Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma

Min mamma är det bästa som finns
Min mamma finns alltid där
Min mamma förstår
Min mamma tar alltid hand om mej
Min mamma är det bästa som finns

Ta han om era mammor , för man har bara en mamma
trotts att man inte alltid förstår varför dom säjer som dom säjer , så har man bara en mamma och henne ska man vara rädd .




Övriga genrer av monochromatic
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-30 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic