Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockspelaren

Jag mötte en gång en man

En man som kunde få pulsen att rusa
En man som kunde göra mig så knäsvag att jag föll
En man som fick mig att känna ett rus av lycka.
En man som hade fått mig att hoppa av en bro om han bad mig .

Vad hände med denna man efter ett tag undrar ni?

Mannen fick min puls att rusa av panik
Mannen lät mig falla men aldrig landa
Mannen tröttnade med sitt dockspel och kapade mina marionett trådar
Mannen bad mig inte hoppa , han såg till att jag hoppade.

Denna man försvann sedan för att lämna mig fallandes i ett rus men pulsen i panikartad fart , Jag såg honom aldrig igen.




Fri vers av monochromatic
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic