Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektricitet

Elektricitet
strömmar genom mig
ut från dig
in i mig.
En stöt
hård och tärande
mot min kropp
Konfus
förvirrande och uppvaknad
ser jag inte på dig
men känner dig
i hela mitt Jag
Elektricitet
mellan oss
strömmar ut
och in igen
Stötar
slår oss ur
vårt famntag
Beslut.




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP