Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlag




Du faller





offer

för min

lek




Jag
försöker
väcka
intresse

&


Du vågade trycka
Du vågade läsa

skäms du för över att någon annan ska tro något felaktigt om dig?

vad kan menas med denna rubrik
vad finns det för passande poesi

Säger inte att du är billig
säger inte att du är rik

nyfiken

eller bara

Sugen








Övriga genrer av -Dandy
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-30 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy