Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det lätt att välja...


Jag har ett val

När det är fest hos

hjärtat

är det begravning hos

förnuftet....


Jag går hellre på fest....




Fri vers av sulimaa
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-01 00:45



Bookmark and Share


  blaite
Klockrent och kort kort bra..
2009-07-03

  Suzy med punkterna
En fest som låter underbar
2009-07-01

  Glensan
OHHH vad bra
så ***** bra
2009-07-01

  Junitvillingen
Fester kan vara riktigt härliga!!;-)
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa