Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är för svårt ...jag orkar och finns....andas min styrka mitt hjärta...


Min styrka är din

Till dig mitt hjärta...


Finns här när din ork

tagit semester

finns när din trötthet

byggt bo i själen


Ger konstgjord andning

och förgyller din dag

kysser din panna

och smeker din kind


Min styrka är din

nu min älskling


Viskar sköna ord

i ditt öra mitt hjärta

kysser din nacke

så sakta


Torkar din tår

på dess färd över kind

pussar glädje

på läppar så sköna


Min styrka är din

nu min älskling


Smeker och leker

lockar till bus

trollar lycka tillbaka

i ögon


Nu och för evigt

underbara själ

jag finns i din glädje

och smärta


Min styrka är din

nu min älskling





Fri vers av sulimaa
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-01 01:01



Bookmark and Share


  blaite
Ge är vackert..du e en fin människa säkert..
2009-07-03

  Suzy med punkterna
Att ge och dela visar på sann kärlek.mycket fint
2009-07-01

  etthjärtaäralltidrött
Låter som riktig kärlek...
2009-07-01

  Carola Bouvin
Ödmjuk och kärleksfull text... instämmer med Glensan nedan. Applåder!
2009-07-01

  Glensan
Underbart när man
kan ge styrka när den
andre tvivlar på sin

Inte alla vill eller vågar
ta emot den hjäpen
men jag tror inte på
"ensam är stark"

Har alltid trott att två
står starkare än en
även om man ibland
behöver ensamheten

Vackert formulerat
som jag önskar många
läser och tar del av.
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa