Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt från livet2...



Varför kliar det alltid på
näsan

då man bär
en tung

kartong?




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 11:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
söt fundering
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP