" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Shakespeare och hur vissa kan "sätta på sig ansiktet" på morgonkvisten i väntan på bussen.




A miserable every-day life

I put on my mask
and wear it
with each breath I take
in this miserable,
every-day life

When you turned away
and let your love go
I despised you
and disguised my remorseful eyes

I put on my mask and wear it
and hide myself from this miserable,
every-day life of mine

What is this that I call life?
When all I do is to frame myself from all of it
I put on my mask
and turn away from you
and what I call life.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-13 19:04



Bookmark and Share


  zacke :]
härligt
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP