Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadeskjuten

Du har avvisat mig.
Likt ett skadeskjutet djur
tränger jag in mig i ett hörn
mörkt och dolt från omvärlden.
Här är jag fri
men sårad.
Med kall
Obarmhärtighet
fyllde du mig
skakade du av dig mig
såsom en dålig vara.
Kanske trodde du
att jag skulle stanna
trots allt
Men nu har jag vänt mig om
och ser aldrig tillbaka
Inom mig består ett djupt hål
tomt från kärlek
fyllt med förakt

...så kallt.




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-02 07:49



Bookmark and Share


    Broder Tyckare 17
Känner igen mig i din text mycket bra skrivet
2010-01-18

  Dover
Riktigt bra text. Känner igen mig lite
2009-11-01

  Glensan
Vi har alla varit där

Bra skrivet
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP