Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 juli

Törstigt gräs gulnar

i obevekligt solgass

högsommarvärme

© YM Bohman-09




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 10:21



Bookmark and Share


  Miss Mod
Haiku-specialisten, föryngrar dagen!
2009-07-03

    Bodil Sandberg
ja det är trist när det blir så torrt
men efter sol kommer regn..eller hur det nu var

som alltid superbo haikar du här!!!
2009-07-02

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag tror den här haikun stämmer på nästan hela Sverige för närvarande!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER