Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig

Kom till mig
Tag stegen fram emot mig
Omfamna mig
Håll om vårt minne
Sörj med det
Vaka över oss.
Andas
i mig
så levande
En sekund
i vår tid
En minut
av vårt liv
En timme
älskandes
omslingrandes i varandras kroppar.
Kom till mig
Kom in till mig
Älska mig
Kom in till mig...




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 11:12



Bookmark and Share


  peter markurth
väldigt bra komponerad..
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP