Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska jag leva?

för att döden är en befrielse som ska vara en gåva när det är dags för dig att gå vidare. lev livet tills du förtjänar gåvan att dö - för livet kan vara ett helvete! :)




Fri vers av Nagini
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-02 22:33



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Den här gillade man, den är så klockren den ;)
2010-05-12

  Staffan Welroos VIP
sant, så sant...
2009-07-02

  peter markurth
ja i vissa tillstånd är det enligt tex nietzsche oanständigt att leva vidare, men min erfarenhet säger, o jag har varit med om mycket, menar mycket.. det kommer bra dagar igen då man minst anar. livet , vi har ett, detta måste vi fylla själv, jag lever för de bra stunderna...oftast en väntan, men allt jag har.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini