Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger allt


Vem är jag

Vem är jag och vem vill jag vara
Två frågor med olika svar
Det är ganska svårt att förklara
vem vet vilka vägar de tar

Vi alla ju är ganska lika
och beroende på vad som skett
Hur vi styrts genom vägar i livet
hur vi formats, hur det kännts rätt

Då är svaret på frågan rätt enkel
Jag är båda men i samma kropp
Har fått samsats med är och vill vara
har fått lärt mig att att noga se upp

För jag är alltid den jag vill vara
och jag känner en trygghet i mig
Delar gärna med mig , hör bara
jag är jag , nu säger jag dig




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP