Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud... hjälp mig

Gud,
jag ber dig
låt mig inte falla
jag vill inte bli kär
vill inte sakna han

kan du svara mig?
varför kan du inte låta mig finna lycka i något annat?
jag blir bara olycklig
olyckligt kär

nu när jag väl har reparerat mitt hjärta
så ger du mig okontrollerade hjärtslag igen
överdriven fjärilproduktion i magen
talsvårigheter
när han är i närheten

du är den enda som kan hjälpa mig,
Gud,
ta mig härifrån
hjälp mig ut
innan jag blir förälskad

eller är det redan försent?






Fri vers av millionflame
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame