Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLI MIN

du är
undebar

ju mer jag tänker på det
ju mer säker blir jag

jag vill ge dig allt
ge dig mitt hjärta
ge dig min själv

du gör mig hel
du gör mig till jag
du botar verkligen mig från allt

du är min medicin

en daglig dos med dig gör mig hög

jag vill dela mitt liv med dig..

bli min, bara min.




Fri vers av millionflame
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-03 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame