Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min hjärtas vän

Det är i de små
tingen

jag upplever din
storhet




Fri vers av Krissie
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-03 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie