Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 4 juli

Sommarljummet gräs

kittlar nakna fotsulor

sammetsberöring

© YM Bohman-09




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-04 12:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
sammetsberöring, verkligen!
2009-07-04

    Bodil Sandberg
Underbart haikat om detta sköna
att vandra i det daggvåta sammetsgröna!!!!!
2009-07-04

    Majskornet
Härligt var just det ord jag också tänkt använda. Bevisar ju att den var det också. Jag känner nästan gräset killa under fötterna. Bra!
2009-07-04

    ooolinneaooo
Härlig text!
2009-07-04

  Carola Bouvin
Härligt!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER