Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev...bara lev...här och nu...


Livets evighet

Följer stigen ner mot ån

min hand smeker över

det ståtliga kornet

vallmon höjer stolt sitt huvud

högt över de vajade axen


Sommarvind leker med

ljusa lockar

viskar om livet i mitt öra

solen delar med sig

av livgivande värme mot min rygg


Mina bara fötter

grundar min kropp mot jorden

mina armar möter himlen

min blick reser ut över vatten

jag hör till i allt det vackra


Tiden upphör att existera

jag lever

här och nu

för evigt i livets kretslopp


Hjärtat slår i trygghetstakt...





Fri vers av sulimaa
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-04 12:48



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Du lyckas måla naturen runt omkring mycket vackert
2009-07-04

  Glensan
Underbart flyt i
texten, fin känsla
helt enkelt skitbra
2009-07-04

  Carola Bouvin
Underbart vackra rader... och härlig läsning, Bäst!
2009-07-04

  blaite
Vackert som sommardagen
2009-07-04

  etthjärtaäralltidrött
härligt rofyllt, känns ända in
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa