Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm som förmår mota bort de mest tunga moln...


Drömmen om dig

Himlen gråter tårar på min fönsterruta

solen har bäddat ner sig i sin grå filt

jag kryper ner i min soffa

med min sommarblåa filt runt axlarna

blicken förlorar sig bortom

bortom regn gråa filtar och storm på havet


Landar i drömmen

den vackraste av dem alla

solen förmår kämpa sig igenom

igenom smattret av tårar på rutan


Drömmen om dig

din kropp och ditt trygga hjärta

i soffan under min sommarblåa filt

med mig...




Fri vers av sulimaa
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-04 13:45



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Härlig längtan...
2009-07-04

  Suzy med punkterna
Mycket hög mysfaktor
2009-07-04

  Glensan
Kan inte bli mycket
bättre än så här :-)
2009-07-04

  blaite
Bra så bra...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa