Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN MELLANKOLI

 

 

Nu är hon på besök igen fröken mellankoli

fröken mellankoli vill inte göra nått alls

fröken mellankoli vill inte ha roligt eller trevligt alls

fröken mellankoli sitter hellre inne mellan fyra väggar

fröken mellankoli straffar sig själv med att hon inte duger till nåt

fröken mellankoli kan inte njuta av livet hon undviker det istället

fröken mellankoli hon föddes sån och fortsatte att vandra så

mellankoli




Fri vers av Fånga dagen
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-04 23:19



Bookmark and Share


  Glensan
Säg till Fröken Melankoli att ta semester
och att Fröken Positiv och Fröken Glad
vikarierar för henne ;-)

kramar Glenn
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen