Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

 

det kan verka litet och fånigt

men i min situation

är det stort

 

att få möta dina gröna ögon

 

att en enda gång få se

och höra ditt skratt

i verkligheten

 

och se din gröna blick som jag vet är varm




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-05 10:07



Bookmark and Share


  sulimaa
En enkel men ack så innerlig önskan....hoppas du får möta de gröna...
2009-08-02

  Sladjana Zubcevic
"att få möta dina gröna ögon



att en enda gång få se

och höra ditt skratt

i verkligheten



och se din gröna blick som jag vet är varm"
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP